اجتماعی

بازرسی از 213 واحد صنفی استان، در زمینه صنعت غذایی و کشاورزی

لینک کوتاه : https://fanaavaripress.ir/?p=2565

به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات زنجان،سیروس صارمی اظهار داشت: در راستای اجرای طرح ویژه رمضان، در سال جاری، این اداره کل، اقدام به بازرسی از  213 واحد صنفی استان، در زمینه صنعت غذایی و کشاورزی نمود.

صارمی، تصریح کرد: کارشناسان این اداره کل، به منظور کنترل کیفیت محصولات، در اقدامات نظارتی خود، نسبت به نمونه برداری و خرید محصولات پر مصرف در ماه مبارک رمضان شامل: روغن سرخ کردنی، روغن آفتابگردان، شیر فرادما، پنیر خامه‌ای، کره پاستوریزه و آرد گندم از مراکز عرضه کردند، که نمونه های خریداری شده جهت انجام آزمون و کنترل و پایش به آزمایشگاه همکار ارسال شد.
 
وی، یادآور شد: این طرح، به منظور حمایت از مصرف کنندگان و اطمینان از سطح کیفیت محصولات تولیدی در کشور، همه ساله، توسط کارشناسان و بازرسان ادارات کل استاندارد استانها، در سطح کشور اجرا می شود.
 
سرپرست استاندارد استان زنجان، از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده کالاهاي غير استاندارد مراتب را به سامانه 1517 اعلام نمايند تا از بروز هرگونه مشکلات احتمالي جلوگيري بعمل آيد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا