اقتصاداجتماعی

راه‌اندازی تولید صنعتی نان، گامی مؤثر در تأمین امنیت غذایی استان زنجان

در پی افزایش ناگهانی جمعیت استان زنجان و تشدید شرایط بحرانی، معاون اقتصادی استاندار از راه‌اندازی تولید صنعتی و شبانه‌روزی نان به‌عنوان اقدامی راهبردی در تأمین امنیت غذایی خبر داد و گفت: با ایجاد قرارگاه امنیت اقتصادی در روزهای آغازین جنگ، موضوع نان در اولویت قرار گرفت و زنجیره تأمین آن به شکل ویژه مدیریت شد.

لینک کوتاه : https://fanaavaripress.ir/?p=24667

فناوری پرس؛ دکتر مرادخانی، معاون اقتصادی استاندار زنجان، با اشاره به اقدامات انجام‌شده در طول ۱۲ روز نخست جنگ، از تشکیل قرارگاه امنیت اقتصادی در استان خبر داد و گفت: در این مدت، موضوع نان در صدر اولویت‌های قرارگاه قرار داشت و تمامی اقدامات برای حفظ زنجیره تأمین اقلام اساسی، به‌ویژه نان، در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: در کنار تأمین زنجیره آرد و نان، مرغ، تخم‌مرغ، خرید گندم و سایر کالاهای اساسی، موفق شدیم با پیگیری‌های صورت‌گرفته، سهمیه‌ای معادل یک‌هزار تن آرد برای استان تأمین کنیم که این میزان به‌صورت شیفت‌های اضافه در نانوایی‌ها توزیع شد.

مرادخانی همچنین از راه‌اندازی پایگاه تولید نان صنعتی و شبانه‌روزی در استان خبر داد و تأکید کرد: این واحد صنعتی، علاوه بر تولید نان تازه، به تولید نان خشک نیز پرداخته که نقشی کلیدی در تأمین امنیت غذایی استان ایفا کرده است.

وی با اشاره به افزایش قابل توجه جمعیت استان در نتیجه مهاجرت هموطنان از سایر مناطق، گفت: با افزایش حدود ۳۰ درصدی جمعیت استان، ضرورت مدیریت هوشمندانه منابع غذایی و راه‌اندازی تولید صنعتی نان بیش از پیش احساس می‌شد.

معاون اقتصادی استاندار زنجان خاطرنشان کرد: توزیع نان صنعتی به‌صورت شبانه‌روزی و به تمامی شهرستان‌های استان، توانست بخشی از نیاز فوری مردم را در شرایط خاص تأمین کند و استان را از بروز بحران جدی در حوزه نان، مصون بدارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا