اجتماعی

راه‌اندازی واحد‌های پخت نان کامل در سطح استان زنجان

راه‌اندازی واحدهای پخت نان کامل (که دارای جنین گندم و مقدار سبوس بیشتر می‌باشند) در سطح استان قابلیت دسترسی افراد دارای بیماری‌های مذکور و افراد مشتاق به تهیه نان‌ کامل را افزایش می دهد.

به گزارش پایگاه خبری فناوری پرس، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان از تولید نان های فعلی در محدوده تعیین شده سازمان ملی استاندارد ایران خبر داد.
ولی اله زمانی، اظهار کرد: استاندارد سبوسگیری آرد برای تولید نان لواش در محدوده 11 الی 16، برای تولید نان بربری 16 الی 19 و نان سنگک 6 الی 11 درصد می باشد.
ولی اله زمانی با اشاره به اینکه نان به عنوان پر مصرف ترین ماده در سبد غذایی خانوار ایرانی از گذشته در فهرست مواد غذایی دارای استاندارد اجباری قرار دارد، گفت: در ماه های پایانی سال ۱۴۰۲ میزان سبوس در نان های موجود در بازار بر اساس ویرایش جدید سازمان ملی استاندارد ایران افزایش یافته است تا دسترسی عموم جامعه به نان‌های دارای سبوس افزایش یابد.
وی با بیان اینکه آرد گندم نیز به عنوان ماده اولیه در تهیه نان های سنتی مشمول مقررات استانداردهای اجباری می باشد‌، اظهار کرد: بر این اساس در صورتی که ویژگی‌های کیفی یک نمونه آرد یا نان، در محدوده تعیین شده در سازمان ملی استاندارد ایران باشد، گویای سلامت آن نمونه آرد یا نان است و قابلیت استفاده عمومی دارد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: طی سالیان گذشته، استاندارد تولید آرد گندم و نان به طور مداوم تحت نظارت ارگان های مسئول بوده است.
وی افزود: با توجه به تحقیقات ملی و بین المللی انجام گرفته در سنوات اخیر در خصوص ویژگی های موثر بر ارزش غذایی نان، روشن شده است که وجود مقادیر بیشتر سبوس و جنین گندم در نان می‌تواند در پیشگیری و درمان بیماری‌هایی نظیر دیابت، فشارخون، چاقی، بیماری های گوارشی موثر باشد.
زمانی خاطرنشان کرد: راه‌اندازی واحدهای پخت نان کامل (که دارای جنین گندم و مقدار سبوس بیشتر می‌باشند) در سطح استان قابلیت دسترسی افراد دارای بیماری‌های مذکور و افراد مشتاق به تهیه نان‌ کامل را افزایش می دهد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا