

به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات زنجان،در بخشی از این مراسم پس از قرائت پیام رئیس جمهور از سوی حجتالاسلام سیدعبدالله حسینی، رئیس جشنواره، از نهال ولجی، فاطمه بندعلی و نسیم جعفر به عنوان برگزیدگان بخش جهانی قدردانی شد.
بخش دیگر این جشنواره به قرائت بیانیه و تشریح روند داوری و ارزیابی آثار ارسال شده به دبیرخانه اختصاص داشت. در مرحلۀ نخست داوری جشنواره، هیأت داوران از میان 2500 اثر رسیده به دبیرخانه 470 اثر را واجد صلاحیت برای بررسی در مرحلۀ دوم تشخیص دادند و در نوبت دوم نیز بر پایۀ رأی و امتیازات داده شده از سوی داوران مرحلۀ دوم، 70 قطعه شعر در قالبهای مختلف کهن و نیمایی و آزاد به مرحلۀ نهایی راه یافت. و نهایتاٌ در منزل پایانی سومین گروه از داوران جشنواره با بررسی دقیق بلاغی و محتوایی این 70 اثر و اعطای امتیازات تفکیکی از یک تا 100 به هر قطعه شعر، سه اثر را به عنوان برندۀ اول تا سوم و 12 اثر را به عنوان آثار برگزیدۀ نخستین جشنوارۀ شعر آئینی معرفی کردند. ناگفته پیداست که در هر سه مرحله داوری آثار با حذف نام شاعران و صرفاٌ بر اساس شماره و کد انجام پذیرفت تا به هیچوجه شایبهای در میان نیاید.
علی موسوی گرمارودی، علی معلم دامغانی، علیرضا قزوه، محمدرضا سنگری، محمدعلی مجاهدی، قاسم صرافان، هادی سعیدی کیاسری مصطفی محدثی خراسانی، سید حسین مهدوی(م.مؤید)، سیدرضا محمدی از افغانستان، محمدکاظم کاظمی از افغانستان به عنوان داوران جشنواره حضور داشتند.
در ادامه نیز، برندگان و برگزیدگان نخستین جشنوارۀ جهانی شعر آئینی ویژۀ عاشورا با حضور علی فروزانفر معاون هنری حوزه هنری، قاسم صرافان دبیر علمی نخستین دوره جشنواره جهانی شعر آیینی، مصطفی محدثی خراسانی شاعر آیینی و هادی سعیدی کیاسری رئیس هیئت داوران بخش فارسی این جشنواره معرفی و مورد تقدیر و تجلیل قرار گرفتند که در میان اسامی شایستگان تقدیر نام امیر رسولی شاعر آئینی استان با شعر «گرفته ما را و دستش گرم» نیز به چشم میخورد.