به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات زنجان،حامد سرائی اظهار داشت: سهم استان زنجان از تسهیلات تبصره ۱۸ برای کسب و کارهای حوزه فناوری اطلاعات ۳۴۸ میلیارد ریال است.
وی با بیان اینکه خوشبختانه این سقف در پرداخت تسهیلات به کسب و کارهای حوزه فناوری اطلاعات برداشته شده است، افزود: با توجه به اینکه سهم های ابلاغی به برخی استان ها کارسازی نشده، این رقم در صورت وجود متقاضی می تواند افزایش یابد.
این مسئول اظهار داشت: متقاضیان برای بهره مندی از این تسهیلات می توانند درخواست خود را در سامانه توان آفرین به نشانی http://tavanafarin.ito.gov.ir ثبت کنند.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان زنجان با بیان اینکه پرداخت تسهیلات براساس بند الف تبصره 18شامل 6برنامه اشتغالزایی در حوزه کسب و کارهای دیجیتال است، گفت: این تسهیلات شامل تامین سرمایه در گردش، حمایت از توسعه کسب و کارهای نوپا و غیر نوپای حوزه فاوا و دفاتر پیشخوان، طرح های ویژه ملی، توسعه پلتفرم های ارائه خدمات بر بستر فناوری اطلاعات، آموزش، توانمندسازی و هدایت شغلی نیروی انسانی، برگزیدگان رویدادهای نوآوری در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات و توسعه بسترهای برخط ارائه محصولات و خدمات در واحدهای صنفی و کسب و کارهای متداول و سنتی است.
وی با بیان اینکه با توجه به نوع طرح و میزان اشتغالزایی، رقم های پرداختی به متقاضیان متفاوت است، افزود: نرخ این تسهیلات 10و 12درصد با دوره بازپرداخت 36 ماه پس از دوره تنفس است.
سرائی گفت: متقاضیان دریافت تسهیلات برای کسب و کارهای حوزه فناوری اطلاعات تا 15دی ماه امسال وقت دارند به سامانه مراجعه کرده و طرح های خود را بارگذاری کنند.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات زنجان افزود: هدف مطلوب ما، تقویت و توسعه کسب و کارهای حوزه ICT است. ولی متأسفانه آیین نامه جاری تسهیلات، تأمین کننده انتظارات به حق کسب و کارهای خصوصی نیست شاید ناثباتی شرایط اقتصادی نیز دلیلی بر عدم استقبال ایشان از دریافت تسهیلات و نگرانی از بازپرداخت اقساط آن باشد. انتظار به حق کسب و کارها تأمین بازار مناسب برای محصولات ایشان است اقدامات خوبی در خصوص توسعه، هدایت و ایجاد بازار مناسب برای فروش محصولات ایشان در حال انجام است. انشاء الله پس از حصول نتایج، اطلاع رسانی می شود