اقتصاد

کارخانه آسفالت شهرداری قیدار بطور کامل اورهال سازی و بروز رسانی شده است

شهردار قیدار با بیان اینکه نهضت آسفالت ریزی در تاریخ تاسیس شهرداری قیدار بی سابقه بوده است گفت: ظرفیت تولید کارخانه آسفالت قیدار به طور متوسط 800 تن است.

به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات زنجان،سید مصطفی موسوی با بیان اینکه از گذشته در کارخانه آسفالت و تاسیسات شن و ماسه قیدار کمبود هایی وجود داشت اظهار کرد: برای ارائه خدمت بهتر به شهروندان سال گذشته بخشی از این کمبودها رفع شد و امسال نیز نواقص به طور کامل مرتفع گردید.

موسوی گفت: امسال با اورهال سازی کارخانه آسفالت و تاسیسات شن و ماسه بر اساس استانداردهای موجود ضمن افزایش تناژ تولیدی و کیفیت آسفالت در هزینه های جاری کارخانه و تاسیسات شن و ماسه صرفه جویی می شود.

وی ظرفیت تولید کارخانه آسفالت شهرداری قیدار را به طور متوسط 800 تن در روز عنوان کرد و افزود: در حوزه تاسیسات شن و ماسه نیز اصلاحات و رفع نواقص صورت گرفته است.

این مقام مسئول ظرفیت تولید شن و ماسه را نیز بطور متوسط 500 تن در روز ذکر کرد و گفت: انواع دانه بندی های سنگی شامل نخودی، بادامی، ماسه و مصالح شکسته مورد نیاز عمل آوری آسفالت در تاسیسات شن و ماسه شهرداری تولید می شود.

موسوی با اذعان به اینکه نیاز اصلی شهروندان در بحث عبور و مرور موضوع ترمیم و روکش آسفالت و نیز عملیات جدول گذاری و پیاده روسازی است اضافه کرد: مدیریت شهری طی سال گذشته قریب به 20 هزار تن آسفالت ریزی، 13 هزار متر طول جدولگذاری و 12 هزار متر مربع پیاده روسازی نمود که این حجم از عملیات عمرانی در حوزه بهبود عبور و مرور در شهرداری قیدار بی سابقه بوده است.

وی یاد آور شد: امسال نیز با توجه با اورهال شدن کارخانه آسفالت و خرید تجهیزات لازم پیش بینی می شود این رقم به قریب به 25 هزار تن افزایش داشته باشد.

موسوی ادامه داد: امسال در بحث آسفالت ریزی توجه معابر خاکی با تراکم جمعیتی بالا، معابر اصلی، فرعی با روکش آسفالت فرسوده و بافت فرسوده و ناکارآمد شهری را در برنامه کاری داریم و درحال حاضر دو پیمانکار آسفالت ریزی با دو اکیپ دستی فعالیت دارند.

شهردار قیدار از انعقاد قرارداد با اکیپ مکانیزه آسفالت ریزی خبر داد و اضافه کرد: اکیپ مکانیزه نیز از اواخر خرداد ماه فعالیت خود را در شهر آغاز خواهد کرد و پیش بینی می شود تا چهار الی پنج ماه آینده اکیپ‌های آسفالت‌ریزی اقدامات خود را با پایان برساند.

موسوی با اشاره به اینکه اکیپ های دستی آسفالت ریزی نیز که از دو ماه پیش فعالیت خود را آغاز کرده است یاد آور شد: با آغاز آسفالت ریزی مکانیزه پیش بینی می شود روزانه به طور متوسط 300 تن آسفالت در سطح معابر شهر قیدار پخش شود

شهردار قیدار در پایان با تاکید بر ایجاد درآمد پایدار برای شهرداری و اولویت پخش آسفالت در معابر شهر قیدار و نیز با اشاره به ظرفیت خوب تولید آسفالت در کارخانه شهرداری قیدار، برای انعقاد قرارداد با شهرداری های استان و سایر دستگاه های عمرانی تامین آسفالت اعلام آمادگی نمود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا