اجتماعی

بدرفتاری با کودکان یک مشکل اجتماعی است

سرپرست بهزیستی استان زنجان گفت: بدرفتاری با کودکان یک مشکل اجتماعی است و کودکانی که در معرض سوء رفتار  قرار دارند و همچنین افرادی که از کودک آزاری اطلاع دارند می توانند جهت پیشگیری از کودک آزاری با خط تلفن (123) اورژانس اجتماعی بهزیستی تماس بگیرند.

به گزارش پایگاه خبری فناوری پرس،روح اله خدابنده لو  به مناسبت روز جهانی سوءرفتار با کودکان با بیان اینکه بهزیستی سعی در پیشگیری از وقوع آسیب های اجتماعی از جمله پدیده کودک آزاری دارد ، اظهار کرد: کودک آزاری می تواند آسیب های جسمی و روانی متعدد و بلند مدت در جسم و روان کودک  ایجاد نماید.

این مقام مسئول یکی از اهداف اورژانس اجتماعی را محافظت از کودکان و کمک به خانواده ها برای یادگیری مهارت های رفتار با کودکان و غلبه بر بحران های زندگی برشمرد و گفت: بدرفتاری با کودکان یک مشکل اجتماعی است و کودکانی که در معرض سوء رفتار  قرار دارند و همچنین افرادی که از کودک آزاری اطلاع دارند می توانند جهت پیشگیری از کودک آزاری با خط تلفن (123) اورژانس اجتماعی بهزیستی تماس بگیرند.

وی ادامه داد: در صورت گزارش موارد کودک آزاری (به خط تلفن 123) ، کارشناسان خدمات سیار اورژانس اجتماعی در اسرع وقت به محل اعزام  و به بررسی شرایط می پردازند . در صورت مشاهده این امر، کودک به مرکز مداخله در بحران ارجاع می شود تا با ارایه خدمات مددکاری و روانشناختی اقدام به رفع بحران در خانواده انجام پذیرد و در صورتی که حضور وی در خانواده موجب آسیب گردد، کودک با دستور مقام قضایی از خانواده جدا و در مراکز نگهداری بهزیستی پذیرش می شود.

خدابنده لو خاطرنشان کرد: پیامدهای کودک آزاری بلند مدت است و عموما کل زندگی فرد را در بر می گیرد . کودکی که ظاهراً هیچ ناراحتی و پریشانی نشان نمی‌دهد هم ممکن است صدمه دیده باشد و رنج بکشد. کودکان آزاردیده عموماً طیف وسیعی از احساسات را تجربه می‌کنند، از جمله افسردگی، اضطراب، بی‌اعتمادی به دیگران، احساس گناه، عصبانیت، ترس و خجالت و البته آنها غالباً خودشان را مقصر می‌دانند، چرا که یک کودک درک درستی از چرایی این اتفاق ندارد.

سرپرست بهزیستی استان زنجان افزود: خانواده ها با کاهش تنش و استرس در بستر خانواده و حمایت از کودک می‌توانند احتمال مورد آزار قرار گرفتن آنان را تا حد زیادی کاهش دهند. همچنین شکایت از افراد آزارگر و پیگیری حقوقی آن می تواند تاثیر مهمی در پیشگیری از بروز مجدد این مسئله داشته باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا