به گزارش پایگاه خبری فناوری پرس، سید حبیب موسوی در نشست خبری با اصحاب رسانه با تاکید بر اینکه در اجرای مثلث مهندسی معابر، آموزش و اجرای قانون برای حل معضل ترافیکی در استان ضعفهایی وجود دارد، اظهار کرد: منظور از اجرای این مثلث روانسازی ترافیک سطح شهر است.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان زنجان از افزایش 107 درصدی اعمال قانون نسبت به مدتزمان مشابه سال گذشته خبر داد و افزود: با وجود این افزایش نتیجه برای مردم، پلیس و مسئولان راضیکننده نیست.
وی با تاکید بر اینکه حل معضل ترافیک نیازمند اقدامات بینبخشی است، ادامه داد: موضوع این است برای حل این معضل باید هر کس، سهم خود را بردارد و پلیس هم به مسئولیت خود را در این عرصه عمل میکند.
موسوی به پنج برابر شدن آمار تردد خودرو در سطح استان زنجان در 10 سال گذشته اشاره کرد و گفت: در حال حاضر بیش از 600 هزار خودرو در زنجان پلاکگذاری شده است که آمار روزانه آن 250 خودرو گزارش شده است در حالی که در این مدت به لحاظ فضای شهری توسعهای روی نداده است.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان زنجان با اذعان به وقوع اشتباه در اعمال قانون برای پلاکها افزود: این اشتباه ناشی از دستکاری پلاک خودرو و یا اشتباه کاربر در صورت اعمال قانون دستی است.
وی آمار توقیف روزانه خودروهای شوتی را حداقل 15 دستگاه اعلام کرد و افزود: در مورد خودروهای دارای شیشه دودی هم رویت از سهمتری برای پلیس ملاک عمل است.
موسوی با بیان اینکه بلوار 22 بهمن در زنجان اتوبان و یا بزرگراه نیست، ادامه داد: چرا که بر اساس تعریف، اتوبان دسترسی از اطراف ندارد و سرعت این مسیر 60 کیلومتر اعمال میشود.
رئیس پلیس راهور استان زنجان رتبه استان را در اعمال جریمه در رده میانی یعنی حدود 16 با 17 اعلام کرد و گفت: روزانه حدود 3 هزار اعمال قانون در استان انجام میشود.
وی با تأکید بر اینکه برآوردها بیانگر بالابودن سطح رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی در زنجان نسبت به دیگر استانها است، ادامه داد: این فرهنگ ناشی از فرهنگ بالای مردم این دیار است.
موسوی به فعالیت 32 مرکز آموزش راهنمایی و رانندگی در سطح شهر اشاره و تصریح کرد: این مراکز نسبت به ارائه آموزشهای پایه و مهارتی اقدام میکنند.