فناوری اطلاعات
نوشته های مشابه
همچنین ببینید
بستن
به گزارش پایگاه خبری فناوری پرس،احسان خواصی در حاشیه بازدید از پنجمین رویداد ملی تولید محتوای دیجیتال بسیج استان زنجان، در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه تفاوتی بین جهاد دانشگاهی و پارک علم و فناوری استان زنجان وجود ندارد و جهاد دانشگاهی نیز یک مرکز رشد کسب و کارهای فناورانه محسوب میشود، اظهار داشت: از شرکتها و واحدهای فناور حمایتهای مختلفی انجام میشود که از جمله آن ارائه فضا، تسهیلات و جذب سرمایهگذاری است.
وی با بیان اینکه در خصوص فضا پارک علم و فناوری استان زنجان دارای محدودیت بوده و این یک مشکل جدی است، افزود: تیمهای بسیار تخصصی و خوبی در استان وجود دارد اما فضای مناسبی برای در اختیار قرار دادن این شرکتها و تیمها نیست.
معاون پارک علم و فناوری استان زنجان با اشاره به اینکه به شرکتهای فناور و دانشبنیان مشاورههای لازم توسط پارک ارائه میشود، یادآور شد: گاها برخی تولیدات که در زمینه تولید محتوا و بحث دیجیتال شکل گرفته بسیار تاثیرگذار در جامعه است.
خواصی با اشاره به اینکه محتواهایی که تولید میشود باید بتواند وارد عرصه رقابت شود و این کار بسیار سختی است، گفت: تیمهایی در پارک علم و فناوری استان وجود دارد که بر اساس پژوهش کار میکنند و بر اساس همان تولیدات شکل میگیرد.
وی با اشاره به اینکه اگر تیمهای متخصص تولید محتوا مردمی و بسیج بتوانند به شرکتهای موجود در پارک متصل شوند، شبکهسازی اتفاق بیفتد میتوانند نهایت استفاده را از مشاورهها برده و در کارشان موفق شوند، افزود: تولید محتوایی که انجام میگیرد باید جامعه پسند و البته جوان پسند باشند بنابراین این شرکتها باید مورد هدایت توسط شرکتهای موجود در پارک قرار گیرند.
خواصی تصریح کرد: مهمترین حمایتی که میتوان از برگزیدگان در چنین رویدادهایی داشت این است که این تیمها در کنار هم قرار گیرند و به عبارتی شرکتهایی که در زمینه تولید محتوا فعالیت دارند در کنار هم یک کنسرسیوم تشکیل دهند، تا اگر یک پروژه بزرگی قرار بر اجرا داشت و یک شرکت نتوانست آن را انجام دهد شرکتهای کوچک که کنار هم جمع شدهاند با هم آن را به انجام برسانند.
خواصی اذعان کرد: پارک علم و فناوری استان چندان در ارایه تسهیلات ورود نمیکند، اما صندوق پژوهش و فناوری بخش خصوصی و شرکتها را مورد حمایت قرار میدهد و هدف ویژه حمایت از کسب و کارهای کوچک خلاقانه مبتنی بر فناوری دارد.