برگزاری نخستین سامیت بینالمللی فناوریهای دارویی ایران
نخستین سامیت بینالمللی فناوریهای دارویی ایران (تکفارما ۲۰۲۵) به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار می شود.

فناوری پرس؛ نخستین سامیت بینالمللی فناوریهای دارویی ایران (تکفارما ۲۰۲۵) به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار می شود.
دکتر حمیدی معان تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی زنجان و دبیر رویداد گفت: سامیت در عرصه چند بعدی فناوری برگزار می شود که یکی از رهارودهای نو در زمینه توسعه دانش است.
وی افزود: هدف سامیت، اجتماعی سازی علم است و اثر آن در جامعه دیده شود.
دکتر حمیدی گفت: فعالان و کنشگران دارویی ایران و دنیا در تهران گردهم می آیند و در 11 تا 13 شهریور برگزار خواهد شد.
وی افزود: این سامیت مختص برند دانشگاه علوم پزشکی زنجان می باشد که در 10 بخش با حضور افراد تاثیرگذار دانش داروسازی برگزار می شود.
دکتر حمیدی با اشاره به برند مفهومی دانشگاه علوم پزشکی زنجان با عنوان zums impactful university که ثبت آن در حال پیگیری است، اظهار کرد: این برند مفهومی ناظر بر این است که دانشگاه ما به منظور اثرگذاری اجتماعی باید دائما در تماس و کنش متقابل با جامعهی مرجع خود باشد و پیوسته در معرض نیازهای این جامعهی مرجع قرار گیرد و به آن پاسخ دهد.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی زنجان با بیان اینکه محل برگزاری نخستین سامیت بینالمللی فناوریهای دارویی ایران به منظور استقبال بیشتر و سهولت دسترسی شرکتکنندگان در تهران خواهد بود، اظهار کرد: این سامیت بینالمللی شامل 10 بخش و 24نوع رویداد است که تعدادی از آنها به صورت مقدماتی و پیش از سامیت برگزار میشوند و به اصطلاح pre-summit event هستند و تعدادی دیگر در حین برگزاری سامیت اجرا میشوند و اصطلاحا in-summit event هستند.
دکتر حمیدی به بیان رهاوردهای ایجاد دبیرخانه دائمی نخستین سامیت بینالمللی فناوریهای دارویی در پارک فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی زنجان، پرداخت و گفت: ایجاد اکوسیستم فناوری دارویی و جذب سرمایه برای تولید دارو با فناوریهای نوین از رهاوردهای میانمدت و بلندمدت این اقدام است.
وی با اشاره به اینکه گفتمان دانشنامه سلامت از اسفند سال گذشته در دانشگاه علوم پزشکی زنجان آغاز شده است، افزود: سامیت، وجههی فناورانهی همان گفتمان است و اینها اجزای برندی هستند که دانشگاه قصد دارد برای نخستین بار در کشور به عنوان یک مدل متعالی بینالمللی دانشگاه تاثیرگذار پیگیری کند و به زودی جلسهای با یونسکو (سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی سازمان ملل متحد) برای پیگیری ثبت جهانی این برند مفهومی برگزار خواهیم کرد.
دکتر صالح آبادی معاون پارک سلامت دانشگاه علوم پزشکی زنجان اظهار داشت: در حوزه تکنولوژی های دارویی دانش خیلی خوبی در ایران وجود دارد.
وی گفت: سامیت محلی برای عرضه ایده و سرمایه گذاران می باشد و خدمت ارزنده ای برای جامعه خواهد بود.
دکتر امیر حسین کارگاه دبیر فدراسیون اقتصاد و سلامت اتاق بازرگانی ایران و معاون دبیر رویداد اظهار داشت: هدف سامیت، کاربردی کردن علم است و اساتید دانشگاه، دانشجویان، صنایع دارویی و سلامت، صندوق های سرمایه گذاری جسورانه ترکیب اکوسیستم نوآوری دارویی هستند.
وی افزود: کشور ایران در تولید علم رتبه های بسیار بالایی دارد، امیدواریم در تولید محصول نیز به جایگاه قابل قبولی دست پیدا کنیم.
دکتر کارگاه افزود: امیدواریم رسانه ها در سراسر کشور حامی این سامیت باشند.