دفترچههای درمانی الکترونیکی از اول تیر ماه در استان زنجان

به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات زنجان،یعقوب شیویاری در نشست خبری در جمع اصحاب رسانه اظهار داشت:بیمهشدگان بیمه سلامت از این پس در مراجعه به مراکز درمانی، با ارائه کد ملی خدمات دریافت خواهند کرد.
وی با اشاره به صندوقهای مختلف بیمه سلامت تصریح کرد:17 درصد از بیمهشدگان شامل صندوق بیمه سلامت همگانی ، یک در صد در سلامت ایرانیان، 12 درصد در صندوق کارکنان دولت، 5 درصد سایر اقشار و 65 درصد شامل صندوق بیمه روستائیان هستند.
این مقام مسئول پایین بودن سرعت اینترنت را یکی از مشکلات پیش روی اجرای طرح حذف دفترچه و ارائه خدمات به صورت الکترونیکی دانست و خاطر نشان کرد: این موضوع یکی از عوامل اصلی ایجاد نارضایتی در بین جامعه هدف است که رفع آن نیازمند همراهی متولیان اینترنت و وزارت فناوری و اطلاعات است.
مدیرکل بیمه سلامت استان زنجان با بیان اینکه طبق برنامه پنج ساله پنجم توسعه و الزامات بودجه سالهای 99 و 1400 که ملزم به اجرای آن هستیم، عنوان کرد: کاهش تدریجی دفاتر کاغذی درمانی است تا بتوانیم پرونده جامع سلامت برای آحاد جامعه تشکیل دهیم.
شیویاری با اشاره به اینکه اطلاعرسانی جامع در سطح کشور شده و موسسات طرف قرارداد در جریان قرار گرفتهاند همچنین پیامک اطلاعرسانی نیز به تمام سرپرستان خانوار ارسال شده است خاطر نشان کرد: از این پس نیازی به صدور دفترچههای کاغذی نیست.
وی افزود: الزام قانونی، همان اهرم اجرایی است و پزشکان و موسسات طرف قرارداد، ملزم و مجبور به اجرای نسخهنویسی الکترونیک هستند.
مدیرکل بیمه سلامت استان زنجان تصریح کرد: پرداخت درصدی بیشتر از روش نسخهنویسی کاغذی به پزشکان از جمله مشوقها برای اجرای نسخهنویسی الکتروینکی است و پزشکانی که نسخهها را به صورت دستی بنویسند برای آنها یا هزینهای پرداخت نمیشود و یا با تاخیر پرداخت میشود.
این مقام مسئول با بیان اینکه اجرای طرح نسخهنویسی الکترونیکی هم برای بیمهشدگان و هم برای سازمان بهصرفه است، ابراز کرد: طبق اعلام بیمارستانها از ابتدای آغاز الکترونیکی کردن اسناد بستری تاکنون 85 درصد در مصرف کاغذ، صرفهجویی شده است.