تقویت نظام تولید و سیستم مصرف برای تحقق رشد اقتصادی

به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات زنجان،ابوالفضل عباسچیان اظهار داشت: برنامهریزی، مهمترین دستورالعمل و نکتهای است که به تمام واحدهای تابعه وزارت امور اقتصادی و دارایی در سطح استان تاکید شده است.
وی با بیان اینکه معتقدیم که اگر سیستمی فاقد برنامهریزی باشد، دیگران برای آن نسخهپیچی میکنند، خاطرنشان کرد: این نسخه بسیار متفاوت از آنچه خواهد بود که مد نظر سیستم است چرا که تمام اطلاعات سیستم در دست ماست و بهتر میتوانیم برنامهریزی کنیم.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان زنجان با اشاره به پیشبینی رشد اقتصادی 8 درصدی برای کل کشور در قانون بودجه سال 1401 و متعاقب آن پیشبینی رشد 8.7 درصدی اقتصادی برای استان زنجان تصریح کرد: این مهم فراهم نخواهد شد مگر اینکه از تمام ظرفیتها، منابع و ابزارها استفاده کنیم.
وی با اشاره به تحول در نظام بانکی به نفع مردم اظهار داشت: استفاده از ظرفیتهای بلاتکلیف و راکد توسط بانکها در این زمینه مورد تاکید بوده و در ارزیابی نظام بانکی نیز موثر است و اکنون بهترین زمان برای استفاده مطلوب از منابع راکد و بلاتکلیف بوده و بهترین فرصت برای دریافت و جبران تعهداتی است که به مرحله اجرا گذاشته نمیشوند.
این مسئول با تاکید بر ضرورت یکسانسازی در سیستم بانکی استان خاطرنشان کرد: گاهی بانکها کارها را بهصورت یکسان، پیش نمیبرند و لازم است مقداری بر روی این نکته تامل شود تا سیستم بانکی استان یکنواخت شود.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان زنجان با بیان اینکه مواردی در خصوص سیستم نظام بانکی استخراج و به وزارت متبوع ارسال شده بود، گفت: باز هم اگر بانکهای استان موارد قابل ذکری برای تغییر و تحول مثبت و کمک به رشد اقتصادی داشته باشند میتوانیم جمعبندی کرده و به عنوان پیشنهاد به وزارت امور اقتصادی و دارایی ارسال کنیم.
عباسچیان در خصوص رسیدگی به نامههای مردمی برای ریاستجمهوری که بیشتر آنها مربوط به تسهیلات بانکی بود، اظهار داشت: در این رابطه، تاکید بر این است که بانکها تا حد امکان پاسخ منفی به متقاضیان نداده و حتیالامکان پاسخ مثبت بدهند.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه خط اعتباری جدید برای بانکها باز نشده لذا تاکید بر استفاده از منابع داخلی بانکها است تا نامههای مردمی به این سمت سوق داده شود.