اسفند ماه سالجاری بخش NICU بیمارستان امام حسین (ع) راه اندازی می شود

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری فناوری و اطلاعات زنجان،علی محمدی در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت:سالگذشته بدون احتساب اسفندماه که مردم از مراجعه به مراکز درمانی اجتناب میکردند 985 هزار ویزیت سرپایی و 18 هزار و 800 مورد بستری، 7 هزار و 635 عمل جراحی و 4 هزار موالید در این مراکز ثبت شده است.
وی با بیان اینکه تکمیل اجرای نظام ارجاع داخلی برای بیماران قلبی، دیابتی، فشار خون و بیماران مزمن روانی را از جمله اقدامات شاخص این سازمان برشمرد خاطرنشان کرد: برای 23 هزار بیمه شده مشمول این بیماریها پرونده الکترونیک تشکیل شده است.
مدیر درمان تامیناجتماعی استان زنجان به طرح حذف دفترچه بیمه تامین اجتماعی که از چند سال پیش در مراکز ملکی تامین اجتماعی آغاز شده بود اشاره کرد و گفت:این طرح از اول اسفندماه برای همه مراکز و بیمهشدگان عملیاتی خواهد شد.
محمدی افزود:در راستای ترویج زایمان طبیعی در بیمارستان امام حسین (ع) از حدود چهار سال گذشته تاکنون زایمان در آب انجام میشود و با توجه به سهولت زایمان و بهداشتی بودن، 8624 مورد زایمان در آب در استان زنجان انجام شده، به طوری که زایمان سزارین به زیر 30 درصد رسیده است.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته میزان مرگ و میر در بیمارستانهای تامیناجتماعی استان به ازای 1000 نفر، 4.7 (نصف متوسط کشوری) است، خاطر نشان کرد: در سال گذشته در حوزه درمان غیرمستقیم 192 میلیارد تومان در استان زنجان برای مراکز طرف قرارداد با تامیناجتماعی هزینه شده و حدود سه میلیون و 900 مورد مراجعه بیمهشدگان به مراکز طرف قرارداد بوده است.
مدیر درمان تامیناجتماعی استان زنجان با اشاره به تعداد نیروهای همکار با تامین اجتماعی در مراکز درمانی درگیر شده با ویروس کرونا را 256 نفر اعلام کرد و خاطرنشان کرد: 15 پزشک از جمله هر دو متخصص عفونی بیمارستانهای امام حسین (ع) و امید ابهر هم مبتلا به بیماری کووید 19 شدند.
این مقام مسئول حذف دفترچه را از مهمترین اقدامات انجام شده در تامین اجتماعی اعلام کرد و تصریح کرد: تولید نسخه الکترونیکی به 92 درصد رسیده است و در این راستا راهکارهایی برای مواقع بحرانی از جمله قطع اینترنت هم پیشبینی شده است.