افزایش مهارت، رکن اصلی توسعه اقتصادی هر کشور است

به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات زنجان،محمدرضا انصاری مهارت را رکن توسعه دانست و اظهار داشت: با بهرهگیری از فنی و حرفهای در راستای آموزش به جوانان، از این قشر از جامعه کار آفرین ساخته شود.
انصاری افزود: عنصر ارزشمند در سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور،آموزش ضمن خدمت و حین کار است که باید یک ضرورت محسوب شود چون عمر مهارت کوتاه شده است.
وی در خصوص راهاندازی مراکز جوار و بین کارگاهی در صنایع گفت: راه ورود به صنعت و پویایی در این حوزه، مانع زدایی، تسهیل، حمایت و پشتیبانی است لذا اگر بخواهیم سرمایه انسانی توانمند داشته باشیم باید در صنایع کشور ورود کرده و مهارت ها را آموزش داد که با راه اندازی مراکز جوار کارگاهی این امر تسهیل میشود.
انصاری در ادامه گفت: انسانهای حرفهای از این وسیله با عبور از زمان و مکان، بهره میجویند و محیط خانه خود را به محیط کسب و کار تبدیل میکنند؛ بشر به دنبال این محصولات جدید است لذا ارتقاء مهارت و بهروز کردن و قدرت انعطافی ایجاد کردن یک ضرورت است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان زنجان هدف از راه اندازی مراکز جوار کارگاهی را گسترش آموزشهای فنیوحرفهای و تأمین نیروی کار ماهر مورد نیاز صنایع و اشتغال در محیط کسب کار واقعی بیان نمود و تصریح کرد: ارائه آموزش به نیروهای تازه کار از دیگر اهداف این آموزشها برای توسعه و شکوفایی مهارتی کشور است.
وی گفت: تاسیس مراکز جوار کارگاهی و بین کارگاهی، مشارکت واحدهای صنعتی، تولیدی و خدماتی در فعالیتهای آموزشی همراه با توانمندسازی نیروهای شاغل صنایع و صنوف را در پی دارد.
انصاری اضافه کرد: همه باید تلاش کنند تا برای مقابله با موج بیکاری و ایجاد اشتغال فرهنگ مهارت آموزی فنی و حرفه ای در بین مردم بویژه جوانان جویای کار گسترش پیدا کند.
مدیرکل آموزش های فنی و حرفهای استان زنجان گفت: برای پیشرفت در تمام عرصهها ابتدا باید نیروی کارآمد و متخصص تربیت کنیم تا جامعه به سمت توسعه و پیشرفت سوق پیدا کند.